Det är något som jag behöver när allt rasar in från alla håll. Under många år har det varit det jag hjälpt andra med. Att få ett flyt i vardagen och så faller jag själv ner i gropen gång på gång. Då ler jag åt mig själv och tänker att om dom jag hjälper skulle se mig nu, skulle dom säga att jag är ett dåligt föredöme. Då kommer nästa felsteg jag går i försvar då blir följden att jag börjar skratta åt mig själv och inser att man kan inte hela tiden vara på topp och prestera hela tiden. Idag reste jag mig upp från kontorstolen och gick till fönster tittade ut på småfåglarna och andades hela vägen ner i magen. Kom i en god balans igen och skulle just återvända för att börja prestera igen då plötsligt ser jag en dagisgrupp komma gående på ängen. Hand i hand gick dom och pratade oavbrutet några av killarna hade en pinne i handen och lekte sjörövare. Dom såg så lyckliga ut kanske går jag ut i skogen och hämtar en pinne och blir sjörövare en stund. Ibland behöver man en micropaus för att få tillbaka den goa känslan

Jack Sparrow Her I come.

Urban Gattzén

paus