Urban Gattzén

Tillbringade en vecka i det djupaste Småland förra veckan, där var våren en vecka senare kommen än i Halland. Inte så mycket att fundera över kan man tycka men skillnaden slog mig när jag kom hem. När jag kom hem och parkerade bilen och klev ur såg jag allt som hade hänt. Jag ställde ner väskorna och tog ett varv runt huset och reflekterade över alla skiftningar. Gräset hade fått en grönare nyans knopparna framträtt tydligar och fåglarna hade ett tempo som man bara ser när våren gjort entré. Även om vi som har pollen eller allergier ibland morrar över denna årstid så kommer den med så mycket vackert. Dofterna får man inte glömma bort att nämna dom tar mig tillbaka till mina unga år och starka minnen väcks. Så ta dig tid att stanna upp och lägg märke till skiftningarna det är hälsosamt och stärkande, Trevlig Valborg.