49 år och dryyyygt 9 månader stötte jag två gånger under loppet av några timmar på en och samma produkt och den verkade vara magisk, den måste jag bara skaffa tänkte jag. Sagt och gjort så när jag idag satte jag mig i bilen på väg ner mot Ystad för att hålla utbildning under några dagar bestämde jag mig för att gå till verket.

Var tänkte jag var kan man hitta den en sen söndag hm får chans på Löddeköping stannade och klev in på ett stort varuhus. Nu skulle man göra entré på parfymavdelningen för egen räkning jösses min skapare vad många flaskor och tuber hur ska man hitta. Behöver hjälp kan det finnas personal en söndag på denna avdelning tänkte jag. Ser en kille runt nitton plocka upp pasta ingen idé att fråga ens mannen i frukt och grönt var farligt nära ATP så nog inge större hjälp han heller.

Så dyker hon upp ställer sig vid schampohyllan och börjar snygga till. Jag stegar fram och berättar mitt ärende och hon ler och berättar att hennes man också har en sådan. Fattar att han är i min egen ålder samtidigt frågar jag om att återfukta ansiktet är viktigt för det sa dom i reklamen ojojoj nu fick jag mig en föreläsning.

Gick därifrån med tre produkter en burk, en flaska och den där reklamen jag gick på men vet inte vad den kallas :) Så nu vill ja ha större plats i vårt badrumskåp hjärtat på onsdag ställer jag upp mina nya produkter i vårt skåp och dom är bara mina !!