Imorgon sätter jag mig i bilen och styr mot Oslo för att hämta dottern med pojkvännen, stannar till i Göteborg och tar en fika hos sonen. Laddar bilen med Mozart, kamera och en ljudbok. Ser framemot detta mer än en resa till värmen är detta en form av utveckling månne ? Satt stora delar av dagen på Hotell Tylöhus i rummet där vi hade vårt möte hängde det två tavlor. Dom föreställde biljetter från konserter på 80-talet 90:- för att se Queen 1982 var den ena. Men det som fångade mitt öga var texten längs ner på biljetterna! “Fotografering och ljudupptagning absolut förbjudet” är detta utveckling, tänk hur tiderna förändras. Jag pendlade nästa 6 år till Oslo på 80-talet då sov jag oftas båda hållen denna gången tänker jag hålla mig vaken njuta av resan stanna och fota det är väl också att utvecklas !

Urban Gattzén