Urban Gattzén

För fyra veckor sedan satt jag nere i Halmstad då telefonen ringde. Jag såg att det var min syster Ingmarie och svarade hon lät glad och upprymd. Förstod att hon hade något roligt att berätta ! Hon hade suttit på jobbet och fikat då hennes kollega berättade att konstnären som skulle ställa ut i Kuben på Falkenbergsstadshus hoppat av och att nu skulle där vara tomt på konst då en ersättare var svårt att hitta med kort varsel. Icke tänkte hon och föreslog sin lillebror. Jag han inte tänka så mycket utan svarade JA på stående fot. När jag lagt på kom frågorna jösses hur ska detta gå ihop ? Går det att bli profet i sin egen stad ? Har jag tavlor färdiga ? Går det att skapa en rödtråd på detta utan att få förbereda sig ? Ja det gick och Falkenbergarna kom och utställningen blev den bästa jag hittills haft. Känslan nu som infinner sig efteråt då längtan att börja fota igen efter 1 år utan inspiration är nu på topp. Är så glad för att jag vågade ta chansen och bara köra utan att fundera på det som kanske inte kunde gå och framför allt på min syster som gjorde detta möjligt Tack Ingmarie !!