Urban Gattzén

Det gick bra riktigt bra!
Spanjorer, fransmän, engelsmän, danskar, svenskar och en kille från Senegal.

En av familjerna som jag fick veta hade 13 barn bor uppe i bergen som ligger runt Algarrobo dom bjud upp mig idag för att fota solnedgången.

Mannen i familjen är också amatörfotograf och berättade om örnarna som ligger och flyger på passadvindarna uppe i bergen.Klockan 18.30 blir jag upp plockad för en resa upp bland Andaliciska bergen.Kommer ju aldrig att hinna lära mig alla namnen på barnen:).

Idag när jag gick ner till mitt stamställe för att äta frukort hamnade jag bakom 2 damer som pratade på som om det vore radiosporten. Ett ord dom använde flitigt var pollo jag har för mig att det är fisk? Kanske pratade dom då om maten dom skulle äta eller jobbade deras man som fiskare eller sa hade dom just köpt ett akvarium.

När man bara har sig själv att tänka på och inte förstår språket så tänker man ibland lite märkliga tankar:).Ser att det ar klar blå himmel och att det blir en varm dag igen så nu ska jag ut och fota och följa strandpromenaden norr ut.