Hola !

18.30 idag kliver jag in med mina alster i galleriet och börjar hänga, stort känner mig som Bono ! Har redan fått vänner här nere danskar som gett mig tips om livet här nere. Dom kommer imorgon om jag lovad bjuda på vin sa dom. Det får det bli, trodde dom skulle bett om öl min icke vin sa dom kanske ändras även en dansk efter ett tag i solen!

Vill berätta om mannen på bänken, han satt där igår och var totalt uppslukad av sin hund man kände hur dom var ett.
Den känslan som man ofta ser när äldre leker med sina barnbarn total närvaro och bara kärlek, varför finns inte den känslan hela tiden ?

Är det sa att när man inte kan tala med någon utan bara går omkring och tar in allt får en starkare bild och känsla, jag tror det. Ville ta ett dopp i poolen men dar var last da frågade jag en granne varför det va låst! Jo om poolen är x kvadratmeter stor så måste man ha en badvakt så den öppnar i juni? Medelhavet ligger 100m bort vem vaktar mig om jag går i där??

Västerhavet - Urban Gattzén


Liknande inlägg: