Igår morse vaknade man upp till en helt fantastisk dag sol på en klar blå himmel 25 grader och en solstol som ropade från trädgården att jag skulle komma och sätta mig.Hur många gånger i mitt liv har jag inte fått känslan av att släppa ner garden och ge mig själv dom där få timmarna med egen tid men i stället tänkt nästa gång då …

Så händer det tar tag i dörrhandtaget på väg in till kontoret trots vädret och utebliven semester. Plötsligt så ringer det, en vän frågar om jag sitter på kontoret han vill komma förbi på en fika. Jag svara nej jag är hemma kom hit i stället vi fikar i trädgården.

Efteråt när jag satt kvar tänkte jag för mig själv dessa 2 timmar jag tog av min arbetstid gör varken till eller från däremot gav det mig energi och välmående som kan räcka tills tomten kommer.

 


Liknande inlägg: