Urban Gattzén

 

Ni skall få ta del av en historia som jag själv gick in i utan att riktigt fatta konsekvenserna. Under mina 20 år som ledare på olika företag kom jag till en punkt då jag kände att något fattades en märklig tomhet gav sig tillkänna vid olika tillfällen. Förstod inte vad det var, känslan var som att stå mitt i en stor sal med massa dörrar och hälften av dörrarna var stängda.

Slog undan känsla hela tiden och sprang in i dörrarna som var öppna, där inne fanns allt jag strävat efter och uppnått i överflöd. Tyckte att jag inte behövde mer än ”mycket av allt”.

Nu när jag tittar tillbaka så förstår jag rädslan jag hade i att öppna dörrar som var stängda. Enkelt beskrivit så var öppna dörrar mitt självförtroende och stängda min självkänsla. Att bara våga använda hälften av dörrarna begränsade självinsikten.

Idag är det annorlunda nu är utmaningen att hitta stängda dörrar. Resan dit tog många år och jag samlade på mig mängder av nycklar hela tiden men en dag hittade jag en dyrk som låste upp samtliga dörrar men det är en annan historia.

 


Liknande inlägg: