Urban Gattzén

Jag har i över 20 år haft en dröm om att skriva en bok. Med åren har jag förstått mer och mer att ska drömmar få bli verkliga så är första steget att berätta och sedan agera. Så igår mötte jag en bokförläggare det var ett magiskt möte. Nu spritter det i mig på ett sett som om jag vore bland molnen. Hade hoppats att jag skulle känna ett lugn och bli trygg men inte ser istället hinder och blir lite osäker fast med en fin känsla. Detta är ju livets utmaningar vi måste tas oss igenom utmaningar för att nå våra mål. Bar genom att skriva detta och låta några läsa det gör att jag sakta känner att min vandring har börjat. Ni kan väl hålla detta lite för er själva för hur ska jag klara av att hantera frågor kring detta :) En sak som gjorde att jag vuxit och nu vågar är inte bara det att jag fyllt 50 utan personen jag mötte som tydligt visade att hon trodde på detta och gav mig energi och trygghet. Så nu har jag vågat ta steget in på en ny stig i mitt liv en stig jag tittat på under så många utan att vågat ta steget. Det krävs mod men också en stark glädje till livet och just nu är den enormt stor.