Urban Gattzén

Idag gav jag mig iväg för att titta på Filipinernas näst äldsta kyrka. För er som ofta besöker kyrkor så vet ni energierna man möts av och att dom ger en extra dimission. Denna gången var det ytterligare en nivå höjning, kyrkan var nämligen fylld av gråsparvar mer än hundra. När jag satte mig i bänkraden och slöt ögonen så lät dom som en kör. En annan sak som slog mig var skoleleverna längst bak som satt och gjorde skolarbeten. En enastående plats utan wifi och allt annat mediebrus, det finns gudskelov platser kvar att bara vara. När jag kliver ur kyrkan kommer en grabb cirka 5-6 år gående i sin skoluniform och säger high five och ler. Det finns hela tiden människor runt omkring oss som ger oss energier utan att vare sig veta om det eller kräva något tillbaka. Där ligger min vison han hade det och jag jobbar på det !