Igår fick jag ett meddelande på LinkedIN som gick rakt in i hjärtat !

Hej Urban Gattzén !
Om du undrade vem jag är som lade till dig så kommer anledningen här;
– för två och ett halvt år sedan slutade jag arbeta för Platsjournalens annonsavdelning på Annonsbokningen i Halmstad. Under mina två år jag arbetade heltid där kommer jag bara ihåg ett samtal, och det var med dig! Det var ett av mina första säljsamtal och jag tror att det bland annat faktiskt var du som gav mig energi att jag orka fortsätta som säljare där i början!
Nu har jag dock lämnat säljbranschen för några år sedan och satsade på plugg inom Hr/Personal på Linnéuniversitetet i Växjö istället.
När jag såg dig bland mina “föreslagna kontakter” här på LinkedIn så tänkte jag att jag självklart skulle lägga till dig! Energiknippe och glädjespridare!
Tack så mycket och tänk vad ett litet säljsamtal kan göra!

Urban Gattzén Balans