Dags att boka föreläsare då ska ni höra av er till mig !

”Vi har alla förmågan att förändra vår situation, endast du själv sätter gränserna. Genom att ta kontrollen av ditt liv och ha tillit till det som sker kan du finna din uppgift och förverkliga dina drömmar. Chanser är inget du får, dom tar du!”

Denna personligt framställda föreläsning handlar om inspiration och entreprenörskap. Att våga gå sin egen väg och gör egna val vare sig det handlar om att ta en chans eller att öppna nya dörrar.

Visst måste man ha realistiska drömmar men oftast handlar det om brist på tron till den egna förmågan som hindrar en från att utvecklas. Jobba med dina starka sidor och strunta i dina svaga.

“Med sin glöd och entusiasm är Urban är en föreläsare som berör och skapar engagemang.  Utifrån egna erfarenheter pratar han om mänskligt mod och tron på den egna kraften.”

Jag erbjuder föreläsningar inom inspiration, entreprenörskap och motivation. Oavsett tema förmedlar jag tre budskap, som jag av egna erfarenheter anser är ovärderliga att ha med sig på resans gång.

Vikten av Balans – Livet är en balanserad trehjuling som består av dig själv, ditt arbetsliv, dina nära & kära. Satsa mot dina drömmar men gör det utifrån en balanserad tillvaro.

Gå din egen väg – Vikten av att göra egna val vare sig det handlar om att ta en chans eller att avstå. Jobba med dina starka sidor och strunta i dina svaga.

Ingen är den andra lik – Att bejaka människors olikheter är grunden till all utveckling och i sin tur främjar det personlig utveckling, dynamik och kreativitet.