Urban Gattzén
Utan tvekan den mest intressanta och klockrena föreläsning jag varit med om! Mycket givande och trots att jag var den enda som hade klart för mig hur de kommande 10-20 år kommer se ut vad gäller studier och arbete för min del, så lärde jag mig en hel del!
Min mamma fick ta del av trehjulingen och tyckte den var helt fantastisk precis som jag. Väldigt …fängslande livshistoria och jättekul att vi fick ta del av den.
Något jag skulle vilja höra om och om igen är just de där orden som handlade om att det gäller att vattna gräsmattan – jämförelsen vi fick höra med frun och gräsmattan, att man inte bara kan ge upp och skilja sig som alla föräldrar gör nu för tiden.
Det var en riktigt bra jämförelse, och mina föräldrar låter bli att gifta sig just på grund av att det är så oerhört många som skiljer sig efter dem gift sig. Härligt också att alla mina vänner kollade med menande blick på mig när vi fick höra om S, U, A och P när du gick igenom S. Då vet jag uppenbarligen hur andra uppfattar mig (haha)!

Liknande inlägg: