Frost - Urban Gattzén

Idag när jag kom åter från en kort visit hos reklambyrån mötte jag min kollega i trappan med hennes 3 hundar på väg ut. Följ med sa hon och ta en av hundarna om du vill !

Jag tog Oscar kontorets “Brad Pitt” han är så charmig. Vi gick ner mot Nissan och såg forsen med allt regn vatten och forsatte mot lövskogen. När vi kommit in en bit så drog jag några djupa andetag och då kom bilderna och minnena. Hela jag fylldes av landhockey på min barndoms bakgård. Jag kände igen dofterna såg alla mina barndomsvänner och hur vi spelade landhockey.

Dofterna var så starka och jag kände hur mycket jag hade tyckte om dessa höstdagar när man bara i stort sett lekte och var i en god balans. Tänk att dofter kan väcka känslor går dit imorgon igen vill minnas, vill minnas det jag tyckte om som barn det är hälsosamt.


Liknande inlägg: