Satte mig i solen på trappan och väntade in min kund det var WOW. Under tiden jag sitter där ser jag på håll 2 damer komma gående med var sin stödvagn någonstans kring 80 strecket är min gissning. En av damerna vinkar till mig minns att jag hjälpte henne i vintras så vi är ju bekanta med varann jag vinkar tillbaka. Den ena vagnen har större hjul och rullar lättare så dom kommer hela tiden i otakt …men väntar in varandra. Jag ser också att dom pratar blir nyfiken på om våra samtal blir annorlunda med åren. Deras förflyttning går långsamt jag gissar att dom cirka 40 metrarna tar drygt 7-10 minuter jag tänker att en dag är det min tur att göra likadant. En av damerna har basker jag tycker det är klädsamt på äldre. Den andra har en starkt lysande rödkappa tänker att det är hennes vårkappa hon klär i den och det syns på henne att det är en favorit kappa för henne. Det slår mig att kunden är sen väljer ändå att sitta kvar istället för att gå in och ringa mina tankar är inte riktigt klara hos mig så jag sitter kvar. När damerna närmar sig slutet av kvarteret svänger dom vänster då går det upp för mig vart dom är på väg. Där ligger nämligen ett pittoreskt lite kondis som andas Astrid Lindgren känsla som heter Västra bageriet absolut värt ett besök om ni är i Falkenberg. Dom säljer småkakor som får Anna Skipper att rodna klart damerna ska gå dit blir varm av tanken och lycklig. Vet inte om någon orkat läsa ända hit i denna text men om du är kvar så lovar jag att kommer du förbi mitt kontor en dag så går vi dit och köper några kakor och ger oss lite vardagslyx tycker jag.

Liknande inlägg: