Urban Gattzén

Tiden hinner ifatt även den försiktige och nu är den ifatt mig. Jag har nog som en av dom sista överlevande fått ställa in mig i ledet att skaffa smartphone :) Så idag åkte jag tidigt till jobbet för att föra över all info från kalendern och telefonboken lätt som en plätt, eller ? Jo tjena mitt bena, jag gjorde allt enligt manualen och jag laddade och laddade och laddade ner. Men var någonstans hamnade det ? Försökte igen och igen och igen plötsligt var klockan närmre 12 och jag skulle ha utbildning vid 2 handla, äta, förbereda, fixa fika osv. Kan man ha en mobil man bara svara i ? Just nu har jag det kan inte ens spara dom numren som är inkommande haha så vill du få tag i mig så vänligen ring mig annars får vi nog ingen kontakt. Ikväll innan jag somnar ska jag ta ett snack med chefen ni vet han med skägg och be honom skicka en ängel som kan ta sig tid med mig och min smartphone. Jag vet en till som vill ha hjälp minns ni Stanley jag skrev om förra veckan ? Gick förbi Teliabutiken idag och träffade på en av dom anställda som sa att han var inne igår över en timme igen. Får använda det fina uttrycket som Emil och Alfred alltid sa “Du och jag Stanley jaa du och jag Urban”