Gattzén

Tusen bitar …
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, Men det kan va’ svårt att tro när man inte ser den. Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen, men det hjälper sällan dom som har bli’tt våta. För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon. Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner. Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar; Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det. Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar; Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det. Det sägs att det finns alltid nå’nting bra i det som sker, och tron är ofta den som ger oss styrka. Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv när ångesten och ensamheten kommer. För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon. Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner. Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar; Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det. La – la – la – la – aaa. Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar; Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det Na – na – na – na – aaa. Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar; Säger Du att Du är min vän så är Du säkert det. Text o musik Anne Linnet (Tusind stykker) Svensk text: Björn Afzelius (Tusen bitar)