Urban Gattzén

När osäkerheten kryper på oss så är det klokt och sunt att inleda en dialog med oss själva. Börja en dialog med sig själv prata så man hör vad man säger och tänker. För att komma vidare så får man också ställa frågor som öppnar upp osäkerheten. Oavsett hur lång tid denna dialog med sig själv tar så kandar det oftast i ett val man behöver göra. Själv bollar jag en osäkerhet just nu med mig själv  som ligger framför mig. Igår drev jag det så långt att jag började skratta högt och sa till mig själv att jag gett “hopplösheten” ett ansikte. Har nu sovit på saken och ser det med nya ögon idag och har bestämt mig för att ha en ny dialog i eftermiddag. Det roligaste är att frågeställaren i mig är den sunda personen i dialogen och att jag blir irriterad på mig själv.


Liknande inlägg: